Floor's weekmenu

Zo werkt

Het

Hoe werkt afhalen bij Floor’s Keuken?

Elke dinsdag kook ik een lekkere, gezonde maaltijd geschikt voor het hele gezin. Bestellen en afhalen bij Floor is heel gemakkelijk. Zie hieronder hoe het werkt.

1. Bekijk het weekmenu

Kijk op instagram of floorskeuken.nl om te zien wat ik ga koken. De gerechten voor de volgende week worden uiterlijk op donderdagavond gepubliceerd. Vanaf dat moment kun je je bestelling plaatsen.

2. Bestel je maaltijd

Gebruik WhatsApp om een maaltijd te bestellen van het weekmenu. Wanneer je mijn bevestiging hebt ontvangen, zorg ik ervoor dat je maaltijd op de afgesproken dag voor je klaar staat.

3. Haal je maaltijd op

Je kan je maaltijd, kant en klaar in de ovenschaal, tussen 16:30 en 18:00 ophalen bij Floor in Oisterwijk. Wordt het iets later? Geen probleem! Laat het me dan wel even weten via WhatsApp.

4. Lekker eten zonder rommel

Warm je maaltijd op zoals jij wilt; in de oven, pan of magnetron en eet smakelijk! Kijk daarna nog even in de tas, er zit vast nog wat lekkers in voor bij de koffie!

5. Betaal met een tikkie

Dezelfde avond of de volgende dag ontvang je van mij via WhatsApp een betaalverzoek zodat je snel en gemakkelijk kan betalen met je mobiele telefoon. Wil je graag een factuur? Geen probleem, dan stuur ik je die toe!

6. Retourneer de schaal

Graag ontvang ik de schaal weer terug. Als je de week erna opnieuw een maaltijd bij mij komt afhalen, kun je de schaal meteen bij me afgeven. Bestel je (voorlopig) niet opnieuw, geef hem dan binnen 1 week bij me af.

Waar kan ik de maaltijd afhalen?

Je kan de maaltijd op dinsdag afhalen tussen 16.30 en 18.00 uur bij Floor’s Keuken in Oisterwijk. Kom maar binnen via de bijkeuken!

Daarom komt jouw avondeten uit mijn keuken

Elke keer een verrassing

Elke keer een verrassing

Proef nieuwe smaken uit alle delen van de wereld. Na je maaltijd krijg je ook wat lekkers voor bij de koffie.

Makkelijk Afhalen

Makkelijk afhalen

Jouw maaltijd komt in een mooie porseleinen ovenschaal. Alleen nog even opwarmen en dan zo op tafel. Bye Bye plastic bakjes!

ik ben Floor
Altijd Gezond en Vers

Altijd gezond en vers

Elke maaltijd wordt dagvers bereid in Floor’s Keuken. Zonder pakjes en zakjes maar met met hééél veel groenten. Goed voor jou en je familie.

Duurzame Maaltijd

Duurzame maaltijd

Groenten staan centraal en worden zo nu en dan vergezeld door duurzame vis of biologisch vlees. Ook maak ik zo min mogelijk gebruik van (plastic) wegwerpverpakkingen.

UIt Oisterwijk

Uit Oisterwijk!

Lekker dicht bij huis dus! Makkelijk afhalen op weg van werk naar huis. Of spring snel even op de fiets.

Aanstaande dinsdag op het menu

Lijkt het je wat? Bekijk het weekmenu voor meer informatie en om een maaltijd te bestellen!

Dit gebeurt er in Floor’s Keuken

In Floor’s Keuken is altijd wel iets te doen. Kijk hieronder wat er de laatste tijd uit de keuken is gekomen.

Ziet het er lekker uit? Er is nog veel meer te zien!

Dit is wat mijn klanten mij vertellen

Wat een geweldige uitkomst voor ons drukke gezinsleven: elke week staat er een huisgemaakte, gezonde, afwisselende, verrassende en oh zo lekkere maaltijd klaar. Floor kookt voor ons gezin zoals je dat eigenlijk zelf elke dag zou willen doen.

Anne

Floor kookt met passie, heeft flair en verzorgt de presentatie van haar menu tot in detail. Haar eten is meer dan goed op smaak en de gerechten zijn altijd creatief.

Maaike & Bas

Wat fijn dat Floor haar kookkunsten met ons deelt... Echt een feestje op je bord! Heerlijke smaken, verse ingrediënten en ook nog eens gezond!

Isabel
Floor's keuken op instagram